Societat 05/08/2021

Alliberen vuit cries de mussol a Menorca

Es tracta de vuit exemplars criats pels voluntaris del Centre de Recuperació

Iván Martín
1 min
Volada de mussols al Monte Toro d'Es Mercadal.

Es MercadalUn grup de voluntaris del GOB Menorca i del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Ciutadella han alliberat a la muntanya del Toro del Mercadal un total de vuit cries de mussol. Com ja va succeir l'any passat, l'entitat ecologista s'ha vist obligada a adaptar l'activitat i, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions, ha fet un acte d'alliberament íntim i amb totes les mesures sanitàries de seguretat a conseqüència de la pandèmia.

Es tracta de vuit exemplars criats pels voluntaris del Centre de Recuperació. El GOB recorda que és un acte d'agraïment a les persones que hi han contribuït d'una manera desinteressada. Les cries van caure en el seu dia del niu o bé van patir un accident, i davant la desprotecció d'un ambient urbà i els perills de la situació, els voluntaris les van recollir.

El Centre de Fauna Silvestre funciona gràcies al conveni del GOB amb el Consorci de Recuperació de Fauna de les Illes Balears (COFIB), entitat que coordina la recuperació de la fauna silvestre a la comunitat. La instal·lació també rep el finançament de diversos ajuntaments i el Consell de Menorca.

stats