AAVIB
Societat 18/04/2023

Álex Ceball, ingressat a Son Espases per una "crisi d'ansietat"

L'AAVIB demana que s'aturi la campanya d'odi contra l'exsecretari

ARA Balears
1 min
Álex Ceball

PalmaL'exsecretari executiu de l'Associació d'Artistes Visuals a les Balears (AAVIB), Álex Ceball, ha estat ingressat a l'hospital Son Espases per una "crisi d'ansietat, impossibilitat per a la parla, taquipnea i disnea". Cal recordar que aquest dilluns Ceball va presentar en el Comité Executiu la dimissió de tots els seus càrrecs a l'AAVIB per "problemes de salut". En un comunicat emès aquest dimarts, l'AAVIB ha informat que, el mateix dilluns a la nit, Ceball va ingressar a l'hospital.

Per això, ha instat els artistes que criticaren l'actitud de Ceball a "aturar immediatament la campanya d'odi sobre ell". De la mateixa manera, el comunicat s'ha referit a la reunió prevista per a aquest dimarts a Es Baluard, on es farà la primera trobada física d'art contemporani, que l'AAVIB ha considerat "un segon linxament públic".

"Álex Ceball ha patit un linxament públic per fer consultes institucionals sobre processos d'adquisicions públiques i compra d'obres d'art amb diners públics. Les seves paraules han estat contínuament tretes de context i s'ha bolcat una esborronadora campanya d'incitació a l'odi que ha afectat greument la seva salut", han censurat des de l'Associació. Per tot això, han exigit la detenció de la "campanya d'incitació a l'odi" i el respecte a la "salut i privacitat" de l'exsecretari. "S'ha sobrepassat tot límit d'acceptació i legalitat", ha sentenciat l'AAVIB.

stats