Societat 04/12/2019

Albert Rivera i Malú anuncien que tindran un fill

La bona nova arriba menys d'un mes després de la desfeta electoral de Ciutadans, que va posar fi a la carrera política de l'exdirigent

Ara
1 min
Albert Rivera i Malú a la portada d''¡Hola!'

BarcelonaAlbert Rivera i Malú han anunciat aquest dimecres que ampliaran la família. Quan fa tot just un any que surten junts, la parella ha anunciat que la cantant està embarassada. L'exlíder de Ciutadans i Malú ho han fet públic amb un mateix text que han publicat a les seves xarxes socials de manera coordinada i que han acompanyat amb la imatge d'un xumet. "Serem pares! Ens agradaria viure aquest embaràs desitjat amb la màxima tranquil·litat per poder-ne gaudir com es mereix", han escrit tots dos. La publicació s'acaba amb la frase "una vegada més, guanya l'amor" i quatre emoticones: dos cors vermells, la cara d'un nadó i un biberó. Les entrades que han fet els futurs pares a Instagram ja acumulen milers de comentaris.

Albert Rivera i Malú anuncien que tindran un fill

Albert Rivera ha anunciat la seva segona paternitat quan fa menys d'un mes que va comunicar que es retirava de la política arran de la desfeta de Ciutadans a les eleccions del 10 de novembre. La cantant fa un temps que està allunyada dels escenaris per una lesió al turmell que la va obligar a cancel·lar l'última gira. També a través de les xarxes socials ha assegurat als seus fans que tenia ganes de poder tornar a actuar i que treballava en un nou projecte, del qual no se'n saben més detalls.

stats