Societat 01/01/2022

Alba i Blai són els noms dels dos primers nadons del 2022 a les Illes

Es tracta de dos germans bessons que han nascut a l'hospital Mateu Orfila de Maó

ARA Balears
1 min
Hospital Mateu Orfila, Maó.

PalmaJust estrenat l'any nou, han arribat els primers nadons a les Illes Balears. Aquesta vegada, sembla que per fer honor d'aquest 2022, no només ha estat un, sinó que han estat dos. Concretament, han estat germans bessons, una nina i un nin de Maó.

Així i tot, la primera a arribar al món ha estat la nina, Alba, que ho ha fet quan passaven 45 minuts de les dotze de la nit, i ha pesat 3.390 grams. El seu germà bessó, Blai, ha arribat uns minuts més tard, a les 01.09 hores, amb un pes de 3.590 grams.

Han nascut a l'hospital Mateu Orfila de Maó, i des del perfil oficial de Twitter d'IB-Salut, s'ha traslladat "l'enhorabona" als seus pares, Laura i Josep, segons ha recollit Europa Press.

A Mallorca, el primer infant de 2022 ha estat Víctor, que ha nascut a Son Espases a la 1.30 hores amb un pes de 2.910 grams, segons ha informat el mateix hospital. Pel que fa a les altres illes, a Eivissa el primer nadó ha nascut a les 10.57 h. Es tracta d'Unai García, i ha nascut amb un part natural, sense anestèsia, a l'hospital de Can Misses. Ha pesat 3.220 grams i tant ell com la seva mare es troben en perfectes condicions.

Pel que fa a Formentera, la primera a arribar ha estat Ela Giménez, que també ha nascut de part natural i sense anestèsia epidural a les 12.14 hores a l'Hospital de Formentera. Ha pesat 3.340 grams i, malgrat que la mare és positiva en covid-19, les dues es troben bé.

stats