Societat 22/04/2020

Cort proposa als infants i joves que fotografiïn i escriguin el que senten durant el confinament

Els resultats de les activitats 'Mirades des de casa' i 'En poques paraules' es publicaran a les xarxes socials de Palma Educa

Ara Balears
1 min
Família confinada a casa

PalmaDesprés de la pressió social perquè els nins puguin sortir al carrer una estona al dia, aquest dimarts el ministre de Sanitat, Salvador Illa, va comparèixer per anunciar que podrien fer un passeig diari. Però, com han viscut els infants aquest temps de confinament? La Regidoria d'Educació de Palma posa en marxa dues activitats perquè els nins i joves (De 6 a 20 anys) de Palma expressin amb imatges i textos com veuen i senten la situació extraordinària que estam vivint.

Mirades des de casa i En poques paraules proposen que persones de qualsevol nivell educatiu expressin de manera espontània la seva creativitat i la mostrin a la ciutat. Les imatges i textos que els joves facin arribar es difondran a través de les xarxes socials de Palma Educa. Pel que fa a Mirades des de casa, es pot fer amb imatges o dibuixos, i En poques paraules, es tracta d'escriure breument, a través d'una frase, un microrelat o un poema.

"Els formats poden ser molt variats: des del text del peu d'una foto, un prec a un líder mundial, el text de la camiseta que els definiria ara mateix, el que dirien a algú i no han pogut dir, el que es diuen a ells mateixos quan es desperten o van a dormir, els desitjos per a aquest estiu...", proposa l'Ajuntament.

Tothom qui vulgui participar en l'activitat Mirades des de casa pot enviar les seves fotos amb el seu nom complet, edat i centre educatiu al correu pilarolallasancha@gmail.com, i els que vulguin participar en l'activitat En poques paraules poden fer arribar els seus textos a margalida.munar@gmail.com.

stats