Societat 13/02/2019

Air France unirà amb tres freqüències setmanals Menorca i Tolosa en temporada alta

Les operacions de l'aerolínia francesa s'incrementen la pròxima temporada alta un 130% en comparació amb l'estiu passat

Ivan Martín
1 min
La companyia francesa introdueix l'aeroport de Menorca a la seva estratègia operativa de Balears.

MaóAir France connectarà aquest estiu Menorca i Tolosa amb tres freqüències per setmana. En concret, la ruta estarà operativa els dilluns, dimecres i divendres des del 22 de juliol fins al 30 d'agost. Els vols seran operats per la companyia francesa mitjançant un Airbus A319 o un Airbus A318, amb capacitat per a 142 i 131 persones respectivament. La ruta de connexió amb Menorca s'uneix a l'operativa d'Air France a les Balears.

L'aerolínia també connecta les Illes amb França amb les rutes Eivissa-Tolosa, Eivissa-Montpeller i Eivissa-París. En total, Air France i el seu soci col·laboratiu KLM oferiran aquest estiu fins a 48 vols setmanals amb origen i destí a Eivissa i Maó. Aquesta oferta se suma als 20 vols setmanals que la companyia francesa ofereix, juntament amb Air Europa, entre Palma i París. Les operacions d'Air France s'incrementen la pròxima temporada alta un 130% en comparació amb l'estratègia de l'estiu passat.

Els vols entre Eivissa i Tolosa operaran els dimarts, dijous i dissabtes del 20 de juliol al 31 d'agost. Per la seva banda, els vols entre Eivissa i Montpeller seran setmanals i operaran els dissabtes, també del 20 de juliol al 31 d'agost. En canvi, els vols entre Eivissa i París es duran a terme entre el 13 d'abril i el 26 d'octubre, i n'hi haurà fins a set freqüències setmanals en temporada alta.

stats