Societat 09/03/2020

L'aeroport de Menorca és el millor d'Europa en la categoria d'entre dos i cinc milions de viatgers

La infraestructura ha estat elegida gràcies a la valoració de 34 indicadors

Ivan Martin
1 min
El premi significa un nou èxit per a l'Aeroport de Menorca que acumula diverses distincions en els últims anys.

MaóEl Consell Internacional d’Aeroports ha atorgat el premi al millor aeroport d’Europa a l'aeroport de Menorca, en la categoria d'entre dos i cinc milions de viatgers. El guardó es dona a partir de la valoració que fan els passatgers, trimestralment, de les prestacions que ofereix la infraestructura. Les enquestes determinen la qualitat del servei a les instal·lacions a partir de 34 indicadors.

La directora de l’aeroport de Menorca, Eva Valenzuela, s’ha mostrat il·lusionada per la distinció. “Estem molt emocionats per rebre aquest premi, que té un significat molt especial perquè és conseqüència de les valoracions dels usuaris. Tenim el ferm objectiu d’elevar els estàndards de processos i serveis pensant en el passatger, mitjançant una gestió inclusiva, innovadora i mediambientalment sostenible”, ha assenyalat.

D’altra banda, Valenzuela ha destacat que en els 50 anys d’història de l’aeroport, la instal·lació “sempre ha contribuït en el desenvolupament de l’illa a l’àmbit econòmic i social”. Els premis també han reconegut els aeroports de Melilla, Sant Sebastià i el Hierro en la categoria de menys de dos milions de passatgers, i el d’Alacant entre 5 i 15 milions d’usuaris.

stats