Com ens vam conèixer

Adrià Salas i Inés Hernand, una història digna de comèdia romàntica

Adrià Salas, cantant de la Pegatina

Selena Soro
2 min
Adrià Salas i Inés Hernand.

El setembre del 2019 l’Adrià Salas celebrava els 16 anys de la Pegatina quan, en ple concert a Madrid, es va dislocar la ròtula. Faltaven pocs mesos perquè esclatés la pandèmia i el músic es va veure obligat a tancar-se a casa amb la cama enguixada. El primer dia que va sortir al carrer amb les crosses, dos mesos després del concert, va ser el dia que va conèixer la que seria la seva parella, la humorista Inés Hernand.

“Jo havia anat al CCCB a unes xerrades sobre l’humor de les noves generacions, el Memefest, i a la sortida vaig quedar-me una mica endarrerit per culpa de les crosses”, explica el cantant. Va ser aleshores quan va veure que una noia el mirava com si es coneguessin d’alguna cosa. “Em passa sovint; amb el grup coneixem tanta gent que ja no sé qui conec i qui no, em sonen les cares però no sé associar-les”. Així que Salas es va acostar a la noia i li va dir: “Disculpa, m’estàs mirant com si t’hagués de conèixer i no estic segur que et conegui. Em podries dir de què ens coneixem?”. Ràpidament, Hernand li va explicar que ell no la coneixia, però que ella sí: “Jo era al concert on et vas trencar la cama”, li va dir.  

Durant uns minuts van parlar sobre música, però Salas havia de fer via amb els seus amics i de seguida es van acomiadar. Intrigat encara per aquella noia a qui no coneixia de res, va demanar a un dels amics que tornés enrere per veure si la trobava. Però Hernand havia desaparegut i Salas no tenia manera de contactar-hi.

O almenys això és el que creia aleshores. L'endemà al matí li van enviar unes històries d’Instagram on una humorista famosa explicava que s’havia topat amb el cantant de la Pegatina, el seu crush des de feia temps. La humorista era Inés Hernand, i va ser en aquell moment que Salas va descobrir que qui l’havia seduït era una influencer

Van començar a compartir mems a través d’Instagram fins que ell li va preguntar si li vindria de gust presentar a Madrid el poemari que el músic acabava de publicar. Hernand va acceptar i la nit abans de l’acte van sortir junts fins a les tantes. “No va passar res però ens vam agradar”, detalla Salas. El que podia semblar el principi d’una història romàntica va topar amb un obstacle que no esperaven: “Va arribar la pandèmia i es va acabar tot”. 

Va haver de passar un any perquè Hernand proposés al músic d’escapar-se junts a la muntanya, el juliol del 2020. Després de dues setmanes de rutes i excursions al Pirineu, on va sorgir l’amor, ella es va conxorxar amb un amic i va plantar-se amb la motxilla a casa del cantant. Ja no pensaven esperar-se més: “Adri, vinc a Barcelona perquè vull ser la teva nòvia”.

stats