Tribunals
Societat 30/05/2023

Un acusat d'abusar d'una jove èbria admet que el va masturbar, però que "estava conscient"

Una forense ha manifestat que la víctima tenia una erosió vaginal, mentre que la seva germana ha dit que la va trobar "desorientada, amb semen al coll i els genolls raspats"

ARA Balears
2 min
Imatge de l'acusat, aquest dimarts a l'Audiència de Palma.

PalmaL'acusat d'abusar sexualment d'una al·lota, aprofitant que estava èbria, a Menorca, ha reconegut que ella el va masturbar, tot i que "estava conscient", aquest dimarts a l'Audiència de Palma, on s'ha fet el judici. El jove ha declarat que "en cap moment" va veure que la víctima estigués malament i ha assenyalat que, després d'estar amb ella al cotxe, ell va voler partir.

Durant la seva declaració, el jove –per al qual la Fiscalia demana sis anys de presó– ha manifestat que ell va fer tocaments a la jove i que quan ella li va dir que li feia mal, va aturar "de cop". A continuació, ella li va fer una masturbació i, en acabar, l'home va dir que "no es trobava bé" i es va oferir a dur-la a casa, però ella "es va enfadar". No obstant això, tal com ella li va demanar, la va deixar a la zona de bars i va partir.

Per la seva banda, la víctima ha declarat que no recordava res del que havia passat, ni cap persona ni haver mantingut relacions sexuals. "Duia posada una dessuadora i els botins, però no sabia què havia passat, per què era allà ni vestida així", ha relatat. Ara bé, uns dies després dels fets, ha afegit, va sentir dolor a les parts íntimes.

La fiscal considera que "hi ha prova de càrrec suficient"

Durant el judici també ha declarat una forense, qui ha explicat que, en l'exploració vaginal, va observar una erosió vaginal de 0,25 centímetres, "compatible amb una penetració incompleta de penis, dits o introducció d'algun objecte". A més, ha apuntat que l'al·lota tenia una taxa d'alcohol de 0,93 graus, la qual cosa pot provocar disminució de concentració, desorientació o altres símptomes. Així mateix, la germana de la víctima ha assenyalat que van trobar la jove "desorientada, amb semen al coll, els genolls raspats" i "moltíssima" olor d'alcohol.

En les seves conclusions, la fiscal ha avançat que defensarà una sentència condemnatòria per a l'home perquè "hi ha prova de càrrec suficient". Així, ha justificat l'acusació amb el mal que va sentir la víctima, els relats de les testimonis i de la mateixa perjudicada, el consum d'alcohol, la lesió vaginal o que la jove no havia mantingut abans relacions sexuals.

stats