Societat 25/05/2021

L'actriu Clara Lago s'engresca amb la reforestació de posidònia a Mallorca

A través de la fundació Ochotumbao ha fet una donació a Arrels Marines, l'entitat pollencina que treballa per replantar praderies

Ara Balears
1 min
L'actriu Clara Lago

PalmaL'actriu Clara Lago ha decidit donar tots els doblers que va guanyar col·laborant en un projecte de la marca de roba Levi's a Arrels Marines, l'entitat pollencina que treballa per reforestar praderies de posidònia a Mallorca. "Sinergies boniques per un bé comú", ha dit a través del seu compte d'Instagram, en què ha anunciat que ha decidit engrescar-se a favor de la iniciativa.

Lago i l'actor Dani Rovira varen fundar la fundació Ochotumbao, amb la qual fan projectes per aconseguir recursos i donar visibilitat a associacions que lluitin a favor de les persones, els animals i el medi ambient. De fet, ha estat a través de la seva organització que ha fet la donació.

El president d'Arrels Marines, Josep Vives, va explicar fa uns mesos a l'ARA Balears que treballant a Indonèsia en projectes per reforestar esculls de corall i retirar residus del litoral va quedar fascinat i pensà: "Si faig això al tròpic, per què no fer-ho a casa?". En tornar al seu poble, Pollença, va comentar la idea entre amics i coneguts apassionats de la mar i el projecte es va tirar endavant just abans del confinament.

Durant aquest temps varen organitzar amb calma el que volien fer i a l'estiu ja feren tallers ambientals amb infants en col·laboració amb l'ajuntament d'Alcúdia. De fet, aquest darrer mes i mig han fet més tallers educatius a escoles del port de Pollença i del poble. Un dels principals objectius de l'entitat conservacionista és crear diverses estacions a l'illa per replantar posidònia, on poder fer immersions de busseig divulgatives.

stats