Continua la recerca per mar del barranquista desaparegut a Mallorca durant la borrasca Glòria

A Eivissa també cerquen el jove britànic de 25 anys i l'home de 41 

Quatre dies després de la borrasca Glòria que ha afectat les Illes aquesta setmana, continua la recerca dels tres desapareguts, un a Mallorca i dos a Eivissa. La Guàrdia Civil ha informat aquest divendres que la recerca de David Cabrera, el jove de 34 anys que va desaparèixer al torrent de na Mora dilluns mentre feia barranquisme, se centrarà a la mar, ja que queden molt poques zones del torrent per inspeccionar.

Cabrera és un excursionista experimentat i ha estat campió balear d'apnea, i quan va desaparèixer estava amb dos companys més. A la recerca hi participaran també bussejadors dels GEA i patrulles de servei marítim de la Guàrdia Civil, a més de membres dels Bombers de Mallorca i altres cossos de seguretat locals. El centre operatiu està situat a la base naval de Sóller. 

En el cas dels dos desapareguts a Eivissa, les tasques de recerca també s'han reactivat aquest divendres i se centrarà a la mar. En total hi haurà un helicòpter de la Guàrdia Civil i quatre embarcacions batran la zona des de Punta de sa Creu fins a Punta Arabí. Dijous varen trobar una jaqueta dins l'aigua del jove britànic de 25 anys que va desaparèixer dimarts quan va deixar l'embarcació en la qual treballava per anar a fer una volta amb moto a la zona de Portinatx. En el cas de l'home de 41 anys, va desaparèixer dimarts mentre feina una volta per Cala Sant Vicent. 

El temporal Glòria, que s'ha acarnissat especialment al litoral del Mediterrani, ha deixat fins ara 13 morts, quatre dels quals a Catalunya i cinc a València. Les altres morts del temporal han tingut lloc a Almeria, Àvila i Astúries. 

El temporal deixa 13 morts, quatre a Catalunya

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF