Canyamel, una de les zones més afectades de Capdepera, també necessita voluntaris

L'Ajuntament de Capdepera va demanar ajuda aquest dimecres i, a través de les xarxes, els usuaris recorden que no només es necessita ajuda a Sant Llorenç 

Continuen les tasques de neteja. I no només a Sant Llorenç i Son Carrió, que són les zones on més voluntaris s'han mobilitzat. La imatge de Canyamel també mostra el pas de la tempesta. El torrent va inundar els carrers adjacents i la força de l'aigua va arrossegar arbres i béns materials. 

 

La feina de tornar a deixar el poble com estava continua i, si a la zona de Sant Llorenç demanen que no hi vagin més voluntaris, l'Ajuntament de Capdepera va haver de demanar-ne a través de la pàgina web aquest mateix dimecres per ajudar les persones damnificades, una crida que també s'ha dut a terme través de les xarxes socials des de dimecres fins aquest divendres. 

A més, la carretera principal per entrar a la localitat, la carretera Ma-4042, està tancada des d'aquest dimecres a causa de l'afecció que ha patit el pont per la meteorologia adversa, segons ha informat Carreteres de Mallorca. 

Tot i aquesta falta de voluntaris, les tasques de neteja continuen i l'objectiu és que quedin els principals carrers nets i dilluns poder netejar la zona del torrent, ja que, en aquests moments, l'aigua acumulada fa molt complicada aquesta tasca. 

Francina Armengol a Canyamel 

Precisament aquest divendres la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha visitat la zona de Canyamel acompanyada del batle per veure els efectes que hi ha tingut la tempesta.  

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF