Mor Antoni Alemany, primer batle socialista d'Alcúdia i exvicepresident del Consell de Mallorca

Les presidentes del Govern i de la institució insular, Francina Armengol i Catalina Cladera, han expressat el seu condol a les xarxes socials

El primer batle socialista d'Alcúdia, Antoni Alemany, va morir divendres a l'Hospital d'Inca. Alemany patia un càncer. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha expressat el seu condol i "immensa tristesa" per aquesta pèrdua.

Alemany va ser batle d'Alcúdia de 1988 a 1995, i de 2002 a 2003. També va ser vicepresident econòmic del Consell de Mallorca, amb Armengol de presidenta.

"Immensa tristesa. Ens ha deixat Toni Alemany. Un referent ideològic, un gran polític i sobretot una excel·lent persona, un bon amic. Gràcies per tot, Toni! No t'oblidarem mai", han estat les paraules d'Armengol.

L'actual presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, també ha expressat la seva tristor per la mort del polític socialista. "Ens ha deixat Toni Alemany. Exbatle d'Alcúdia, diputat i conseller del Consell de Mallorca. Un socialista de cor i de cap. Vull expressar el meu condol a la família i amics i als companys d'Alcúdia", ha dit Cladera.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF