L'Ajuntament de Palma assumirà la reparació del passeig de Cala Gamba per 185.000 euros

Segons ha dit la regidora d'Infraestructures, Angélica Pastor, Demarcació de Costes hauria de fer l'obra perquè és de competència estatal

L'Ajuntament de Palma preveu començar a principi del 2020 les obres per reparar el mur i el passeig de Cala Gamba per un import de 185.000 euros, malgrat que la competència és de Demarcació de Costes de les Balears, segons ha afirmat la regidora d'Infraestructures, Angélica Pastor.

Encara que Cort es farà càrrec del projecte, que s'haurà de fer en un màxim de dos mesos, l'administració municipal reclamarà a l'entitat estatal que restitueixi els fons invertits per l'Ajuntament. Pastor ha explicat que les obres preveuen la reparació de 100 metres de mur, a més de millores en l'enllumenat i en la calçada del passeig, tant a la zona per a vianants com al carril bici. Pastor també ha dit que Costes es va negar a fer les reparacions, i per això l'Ajuntament ha pres la decisió d'assumir la seva responsabilitat sense renunciar a mantenir la demanda davant l'Estat perquè acabi pagant les obres.

En la roda de premsa, Pastor també ha dit que l'Ajuntament de Palma farà nets els llits dels torrents urbans del municipi. "Si intervenim la Riera, cal fer-ho amb la resta de torrents", ha comentat, recordant, però, que aquestes actuacions són competència del Govern. Sobre això, ha explicat que el govern palmesà està negociant un conveni amb la Conselleria de Medi Ambient per determinar els treballs necessaris que haurà d'assumir cada administració.

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF