Ajornen un judici per abusos d'un padrí a la seva neta pendent del pagament de 5.000 euros d'indemnització

L'home acusat presumptament va intentar tocar els òrgans sexuals de la víctima en quatre ocasions

L'Audiència de Palma ha ajornat una setmana un judici per abús sexual a una menor de 16 anys per part del seu padrí a l'espera que fes efectiu l'ingrés de 5.000 euros en concepte d'indemnització pels danys causats.

En cas contrari, si no presenta un justificant del banc sol·licitant un préstec abans de dimecres dia 12 a les 13 h, es fixarà una nova data pel judici.

A la causa s'investiga si es va produir un abús continuat per part de l'acusat a la seva neta menor durant el període comprès entre el gener i el juny de l'any 2016. La víctima, qui ha preferit no declarar, denuncià que el seu padrí, amb el qual convivia, li va tocar la zona genital amb el peu. L'escrit de fiscalia també detalla com li va ficar la mà per davall els pantalons i la roba interior per tocar-li la zona genital en quatre ocasions diferents.

La fiscalia demana per a l'acusat sis anys de presó, la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant 15 anys i una indemnització de 10.000 euros. Aquesta petició econòmica s'ha rebaixat a 5.000 euros, que podrien evitar el judici en haver arribat a una conformitat.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF