Societat 03/05/2023

650 alumnes participen en la II Fira de la Formació i l'Ocupació de Manacor

A l'esdeveniment hi prenen part 20 empreses de la localitat, que posen 220 llocs de feina a disposició dels assistents

ARA Balears
1 min
El conseller d'Educació, Martí March, i el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, visiten la II Fira de la Formació i l'Ocupació de Manacor.

Palma650 alumnes procedents de nou centres educatius de Mallorca han anat aquest dimecres a la II Fira de la Formació i l’Ocupació de Manacor, en la qual participen 20 empreses de la localitat, que ofereixen 220 llocs de feina. Aquest espai de trobada entre empreses i estudiants també restarà obert aquest dijous entre les 9 i les 14 h, al Parc Municipal de Manacor.

En l’acte d’inauguració, aquest dimecres, hi han participat el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March; el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos; el batle de Manacor, Miquel Oliver, i la delegada de Desenvolupament Local, Nuria Hinojosa.

Durant la jornada d’avui, han assistit a la fira alumnes de l’IES Manacor; el CIFP Politècnic de Llevant; l’IES Pare Alcover; l'IES Porto Cristo; IES Llorenç Garcías i Font; l'IES Capdepera; l'IES Puig de Sa Font; el CC San Alfonso; l'IES Felanitx; el CIFP Pere de Son Gall i el CEPA Llevant.

stats