Famosos

6 milions de dòlars per 19 cançons: Rihanna canta per a l'home més ric de l'Índia i les xarxes la ridiculitzen

Bill Gates, Mark Zuckerberg i el rei de Bhutan van ser alguns dels convidats de la celebració nupcial

3 min
Rihanna, després de l'actuació que va fer a l'Índia

BarcelonaL'última vegada que es va veure Rihanna dalt d'un escenari va ser a l'edició de l'any passat de la Superbowl, però cal anar força més enrere per recordar la darrera ocasió en què l'artista va cantar un repertori complet, al Gran Premi de Fórmula 1 d'Abu Dhabi de 2018. Després de descansar d'una de les actuacions més memorables de la NFL –i de donar a llum al seu segon fill–, la de Barbados ha seguit amb la seva habitual discreció professional dels últims anys. Però davant d'un bon sou i d'una ocasió especial, ha fet una excepció.

Sis milions d'euros han estat el motiu de pes que ha seduït l'artista, de 36 anys, per tornar als escenaris. Rihanna ha accedit a cantar a la celebració prenupcial de la família Ambani, una de les més riques de l'Índia, a la ciutat de Gujarat. La localització de l'espectacle ha estat triat per la mateixa Rihanna, que després de vuit anys sense fer un concert sencer, ha escollit la zona oest de l'Índia, a pocs quilòmetres al nord de Bombai, per tornar a actuar en públic.

Però organitzar una performance en exclusiva d'una de les artistes més cotitzades de la dècada del 2010 no està a l'abast de tothom. Aquesta actuació ha estat la primera de les celebracions que estan previstes per a l'enllaç de l'empresària Radhika Merchant i Anat Ambani, el fill petit de Mukesh Ambani, propietari del conglomerat d'empreses petrolieres i de telecomunicacions Reliance Industries. Una festa prèvia a l'enllaç que segons els mitjans nord-americans hauria costat 120 milions de dòlars. Els noms dels convidats deixen constància que va ser un esdeveniment d'alta volada: Bill Gates, Mark Zuckerberg, el rei de Bhutan, Jigme Khesar Namgyal Wangchuck, i altres milionaris indis.

Rihanna al centre de la imatge, de verd i rosa, amb la família dels nuvis

Per a l'ocasió, Rihanna va dur un vestit vaporós i ajustat de color verd amb incrustacions de brillants conjuntats amb una gran quantitat de joies. Després d'actuar, la cantant va quedar-se a la festa i va canviar-se de vestuari. Aquesta vegada va optar per un conjunt rosa pal amb un hijab.

L'espectacle va tenir tot el que mereixia després que els nuvis paguessin 9 milions de dòlars, dels quals Rihanna se n'hauria embutxacat 6,3, segons TMZ. La nit de divendres, els 1.200 convidats van poder escoltar 19 de les cançons més famoses del seu repertori, com Stay, All of the lights, Umbrella i Consideration, a més d'incloure alguns fragments de la seva actuació de la Superbowl, una coreografia dissenyada per Parris Goebel, en un gran escenari de diferents nivells amb joc de llums i ballarins. "En honor a Anant i Radhika, gràcies per convidar-me. Que Déu beneeixi la vostra unió. Us desitjo el millor. Felicitats!", és la dedicatòria que la cantant va tenir per als futurs nuvis.

Però tot i la generositat dels amfitrions, no tothom va quedar satisfet. Alguns usuaris d'X han expressat el seu descontentament amb l'actuació de la de Barbados, ja que consideren que es va fer evident que la cantant feia temps que no pujava damunt d'un escenari. A la xarxa es van poder llegir missatges com "Ri és l'artista més mandrosa del món. Fins i tot Taylor Swift ofereix més energia" o "Ha aconseguit la pasta i ha dit «Que us bombin, faré el que em doni la gana»".

Aquesta no és la primera vegada que Ambani organitza actuacions d'artistes internacionals per una celebració privada. En esdeveniments passats també va portar estrelles com Chris Martin, Beyoncé o The Chainsmokers.

stats