Els dos contagiats per coronavirus a Menorca evolucionen favorablement, segons l'IB-Salut

Es tracta d'un metge del Mateu Orfila i un turista madrileny de l'Imserso

L’estat de salut dels dos contagiats per coronavirus a Menorca millora a mesura que passen les hores. Així es desprèn de la compareixença del gerent de l’IB-Salut a l’illa, Romà Julià, que ha assegurat que els pacients evolucionen favorablement.

El màxim responsable de la sanitat pública menorquina també ha deixat clar que, malgrat l’aïllament domiciliari de 34 professionals de l’àmbit mèdic, l’atenció a la ciutadania està garantida. “Els sanitaris en aïllament, com la resta de familiars que varen estar en contacte amb els dos casos de coronavirus, continuen el seu procés sense experimentar cap novetat i sense presentar símptomes compatibles amb la malaltia”, ha assenyalat.

Pel que fa als casos positius per infecció del Covid-19, Romà Julià ha detallat que l’evolució del primer cas a l’illa, un metge de l’hospital Mateu Orfila de Maó, continua sent positiva: “Clínicament evoluciona de manera esperada, no té febre i els pròxims dies podria passar al seu domicili”. D’altra banda, el turista de l’Imserso que va ser ingressat aquest dilluns en estat greu, “ha progressat mèdicament les darreres 12 hores dins la gravetat i continua a la Unitat de Cures Intensives, però som optimistes”.

Salut confirma tres nous positius de coronavirus a les Balears

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF