Publicitat
Publicitat

La lluita per la minsa herència de Mickey Rooney

La mort de Mickey Rooney portarà molta més cua de la que es podia esperar davant la poca liquiditat amb què va morir, als 93 anys, el nen prodigi de Hollywood. El seu testament ja és motiu de discòrdia entre tots els que es postulen com els seus hereus. Segons Radar Online, la seva vuitena -i última- dona, Janice Chamberlin, i els fills de l’artista ja estan buscant assessorament legal per invalidar les últimes voluntats de l’actor, que l’hi ha deixat tot al fillastre que el va cuidar, Mark Aber, i res a la resta de la seva família.

Aquesta situació no és justa des del punt de vista de Chamberlin, que no considera vàlid un document signat per l’artista un mes abans de morir. Ella opina que en aquells moments Rooney ja no estava en plenes facultats per repartir els seus béns. Els fills de Rooney tampoc accepten que els hagin desheretat. Una font anònima explica a Radar Online que “Kimmy Sue era l’única filla biològica a la qual Mickey era proper, així que està furiosa per haver estat desplaçada per un fillastre que només ha estat en escena uns anys”. Tot i que Chamberlin i els descendents de l’actor no tenen una bona relació, estan d’acord que Aber no hauria de ser l’hereu universal de Rooney. “Tots coincideixen que [l’herència] no hauria de ser per al Mark. És l’última persona que hauria d’heretar”, afirma la mateixa font.

Aquest llarg culebró familiar que es preveu que farà furor als jutjats ja es podia preveure. Tot just morir, Chamberlin va lluitar per enterrar el que havia estat el seu marit -es van separar (però no divorciar) el 2011, després que ell la demandés a ella i al fill que comparteixen per maltractament- en un nínxol que té guardat per a ella. Tot i això, finalment Rooney va ser enterrat al cementiri de celebrities Hollywood Forever.

En morir, el guanyador d’un Oscar honorífic l’any 1982 tenia només 13.000 euros al compte corrent. Tot i això, l’obsessió per repartir-se l’herència es deu als guanys que comportaria ser copropietari dels royalties de les seves pel·lícules, cosa que suposa sucosos ingressos, ja que va tenir una carrera de més de 80 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF