Publicitat
Publicitat

Ariadna Oltra estrenarà el nou programa ‘.CAT’ el 24 d’abril

La periodista Ariadna Oltra ja té data d’estrena per al seu nou programa: el 24 d’abril. Serà un espai setmanal del qual ahir també se sabia que es dirà .CAT. Segons avançava TV3, serà un format “lligat a l’actualitat i produït íntegrament pels serveis informatius de Televisió de Catalunya”.

El nou programa es presenta com “un espai de diàleg i contrast d’idees, que se suma a la nova aposta informativa de TV3”. L’espai “buscarà les raons i els arguments de l’actualitat amb els seus protagonistes” i comptarà cada setmana amb “la participació de convidats destacats que aportaran els seus punts de vista”. El format, tanmateix, s’adaptarà cada setmana “als continguts de l’actualitat”.

A més de presentar-lo, Oltra en serà també la subdirectora. El màxim responsable de l’espai és Manel Sarrau, que precisament va treballar amb Oltra com a director d’ Els matins de TV3, durant les temporades que va ser conductora de la part informativa. La periodista va deixar el magazín matinal arran dels canvis a l’àrea d’informatius de TV3, ja que va ser substituïda per Lídia Heredia, procedent del Telenotícies cap de setmana. Ja aleshores es va anunciar que es comptava amb ella per a un nou espai setmanal, que finalment és aquest .CAT, que s’estrena d’aquí tres setmanes.

L’arribada del programa comportarà un canvi a la graella de la pública catalana: el Polònia s’avançarà a les 22.00 h, just després dels Telenotícies vespre, de manera que aquest espai de debat pugui començar a les 22.30 h.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF