Portada23/08/2015

PASTÍS DE VERDURES AMB PA DE XEIXA I MAIONESA DE SAFRÀ

Per fer el pastís de verdures, tallam la ceba i el pebre a juliana i els sofregim a foc viu. Quan estiguin ben melosos, hi afegim les albergínies i els carbassons

Per fer el pastís de verdures, tallam la ceba i el pebre a juliana i els sofregim a foc viu. Quan estiguin ben melosos, hi afegim les albergínies i els carbassons. Ho deixam coure cinc minuts, i després que reposi un quartet tapat. Abocam la verdura a un plat degotador a fi d’eliminar-ne l’aigua. Fem una barreja amb mig litre de llet de coco, mig litre de nata i deu ous, i ho batem. Barrejam la verdura amb la Royal i la posam en una safata que haurem untat amb greix. Coem el pastís al forn a uns 155 graus, uns 25 minuts. Per fer la maionesa de safrà, posam uns brinets de safrà dins un poquet de llet de coco. Una vegada que ha arribat a l’ebullició, ho deixam reposar tapat vuit hores a la gelera. Per fer la maionesa, posam una mica de la llet de coco amb safrà, unes gotes de llimona i taronja, un poquet de la ratlladura de la pell, un ou i una mica de sal, i ho batem bé. Ho emulsionam amb una barreja d’oli d’oliva i gira-sol. Muntam la barqueta amb una llesca de pa de xeixa untat amb la maionesa, un bocí de pastís i alguna herbeta per decorar. Bon profit!

Pa de xeixa semiintegral

Dues cebes

Cargando
No hay anuncios

Un pebre ros

Dos carbassons

Cargando
No hay anuncios

Dues albergínies

Nata

Cargando
No hay anuncios

Llet de coco

Ous

Cargando
No hay anuncios

Oli de oliva

Oli de gira-sol

Cargando
No hay anuncios

Llimona

Taronja

Safrà