CAS MÉTODO 3
Política 04/09/2013

Zaragoza dimiteix de l'executiva del PSOE pel cas Método 3

L'exsecretari d'organització del PSC deixa les seves responsabilitats a la cúpula dels socialistes espanyols mentre no s'aclareixi la seva vinculació amb la gravació a La Camarga

Maria Eugènia Quetglas
1 min

MadridL'exsecretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha decidit aquest dimecres abandonar l'executiva del PSOE a causa de la seva presumpta vinculació amb el cas Método 3. Segons fonts socialistes el diputat del PSC al Congrés ha comunicat al secretari general del POSE, Alfredo Pérez Rubalcaba, la seva renúncia temporal mentre s'aclareix el cas. El líder socialista ha declarat aquest dimecres al matí que caldria prendre mesures si es demostrava que estava implicat en un cas d'espionatge polític que seria, segons ell, "repugnant".

Zaragoza ja va ser apartat de la direcció del grup socialista al Congrés quan va avalar la decisió del PSC de votar diferent del PSOE en relació amb el dret a decidir, una circumstància que es va produir just els dies que va esclatar el cas Método 3 i que ja aleshores es va vincular també al cas d'espionatge polític. Zaragoza era l'home fort del PSC al PSOE i, juntament amb Esperança Esteve, formava part de la direcció federal en qualitat de vocal des del gener del 2012.

stats