Política11/03/2019

Xavier Pericay: "Pérez Ribas no és el líder del partit, sinó el candidat a portaveu parlamentari"

El portaveu de Ciutadans ha insistit que no anirà a cap llista

Maria Llull

PalmaEl portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, ha indicat aquest dilluns que l'empresari Marc Pérez-Ribas "no és el líder" de la formació taronja, sinó tan sols "el candidat" a les pròximes eleccions autonòmiques. Sobre la seva derrota a les primàries del passat dissabte davant Pérez-Ribas, l'encara líder del partit ha assenyalat que "la militància l'ha considerat el millor", encara que ha lamentat la confusió que ha portat molt a gent "a pensar que s'elegia el cap del partit, quan no era així".

Pericay ha comentat que els militants "no han valorat" la seva feina com a portaveu parlamentari i ha tornat a dir que continuarà "amb les seves responsabilitats" fins al final de la legislatura. "El partit té unes estructures al marge de les institucions, i no veig cap motiu perquè Ribas estigui al comitè autonòmic", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

Sobre la possibilitat de formar part d'alguna llista, Pericay ha insistit en la seva negativa. "No aniré a cercar un altre lloc per continuar amb un sou", ha dit. "Continuaré amb les meves responsabilitats fins a acabar la legislatura", ha afegit. El portaveu ha explicat que ha posat el seu càrrec "a disposició del partit" i que tractarà el seu futur dins la formació "a Madrid".