Política 03/05/2019

Vox Menorca fa una crida a Ciutadans i el Partit Popular per unir esforços per al 26-M

Els ultradretans acusen les esquerres de promoure "polítiques antiturístiques, de catalanisme radical i de sectarisme"

Iván Martín
1 min
El candidat al Consell de Menorca per Vox Antoni Camps vol agrupar a tota la dreta per governar la institució.

MaóVox Menorca ha demanat una reunió d'urgència al Partit Popular i a Ciutadans amb l'objectiu de fixar mesures estratègiques conjuntes amb vista a les pròximes eleccions municipals, insulars i autonòmiques. La formació d'ultradreta avisa que "l'adversari polític són els partits d'esquerres", i proposa tres eixos bàsics d'actuació per recuperar la confiança dels electors menorquins.

El partit que lidera l'exdiputat del PP Antoni Camps emplaça el PP i Ciutadans a concretar "lloc i dia" per analitzar els resultats de les eleccions al Congrés dels Diputats i al Senat, unir esforços amb vista als comicis següents i determinar els projectes de consens que es poden dur a terme, sempre que governin aquestes tres formacions en la pròxima legislatura. Vox assenyala en el comunicat que l'adversari polític "no és el PP ni Ciutadans" i posa com a repte "enderrocar els partits d'esquerres que han paralitzat l'economia menorquina".

Els ultradretans acusen MÉS per Menorca, el PSOE i Unides Podem de promoure "polítiques antiturístiques, de catalanisme radical i de sectarisme". Els tres eixos d'actuació anunciats per Vox són la millora de les infraestructures portuàries, viàries, turístiques i hidràuliques. També proposen un nou pla territorial insular "obert, modern i expansiu", mesures per a la reactivació i la desestacionalització turística, la creació d'una oficina de captació d'inversions, així com un règim especial per a Menorca.

stats