Política 31/07/2019

Vox Balears reclama a l'extresorera que surti de la llista electoral al Parlament

Núria Díez va renunciar criticant l'"absoluta confusió" en els comptes i el comitè executiu l'acusa de dur a terme una "campanya de desprestigi"

Ara Balears
2 min
Núria Díez, extresorera de Vox

PalmaEl comitè executiu de Vox Balears ha demanat a la tresorera del partit, Núria Díez, que surti de la llista electoral al Parlament, on ocupava el número quatre en les darreres eleccions autonòmiques, segons ha informat Efe. També ha sol·licitat que comuniqui a la Secretaria de la Cambra balear la seva baixa per evitar que fos diputada en cas que un dels tres diputats de la formació d'extrema dreta renunciàs al càrrec durant la legislatura.

Segons ha avançat 'El Mundo' aquest dimecres, Díez va renunciar criticant l'"absoluta confusió" en els comptes del partit i el comitè executiu l'acusa de dur a terme una "campanya de desprestigi". L'extresorera també ha declarat que estava farta que no li entregassin les factures de les despeses de la campanya electoral. D'acord amb la informació publicada a 'El Mundo', Núria Díez també va explicar que mai no va poder tenir accés a la documentació ni als comptes bancaris del partit, tot i ser tresorera.

En canvi, la formació que lidera Jorge Campos ha considerat "molt greu" la seva actitud, la filtració "interessada" a la premsa d'informacions falses i el seu intent d'aconseguir "a qualsevol preu un escó". De fet, Campos ha declarat que ens trobam davant la típica rebequeria".

Així mateix, el líder de Vox a les Balears ha assegurat que "les reiterades maniobres de Núria Díez diuen molt poc a favor d'ella", i ha lamentat "l'error d'incloure a les llistes una persona que ha demostrat moure's per interessos personals". Finalment, Jorge Campos ha dit que "no permetrem arribistes a Vox, aquí no hi caben els que creuen en la política com una manera de guanyar-se la vida".

stats