Política21/08/2018

Torra visita per primera vegada Carme Forcadell a la presó del Catllar

El president de la Generalitat s'ha reunit amb l'expresidenta durant una hora i mitja

Ara

BarcelonaEl president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest dimarts l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell a la presó de Mas d'Enric, al Catllar (Tarragonès). Ha sigut la primera trobada des que l'exdiputada d'ERC va ser traslladada a aquest centre penitenciari provinent de Puig de les Basses (Figueres) per estar més a prop de la família.

Torra ja havia visitat almenys una vegada tots els presos polítics des que van ser traslladats a presons catalanes. El mateix dia que van arribar, el 4 de juliol, el president de la Generalitat va conversar amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Raül Romeva a Lledoners. Al cap de dos dies va visitar Forcadell i Dolors Bassa a Puig de les Basses i una setmana més tard va rebre Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull a Lledoners.

Cargando
No hay anuncios

Torra ha arribat a les 9.45 h del matí i n'ha sortit a les 11.15 h sense fer declaracions. Prèviament, el cap de l’executiu ha fet una visita institucional a l’Ajuntament del Catllar, on ha sigut rebut per l’alcalde, Joan Morlà, i ha signat el llibre d’honor del consistori.