Política 13/09/2014

L'ex de Pujol Ferrusola retreu a Camacho una suposada complicitat amb Método 3

En una conversa a través de WhatsApp, a la qual han tingut accés 'Nació Digital' i 'El Periódico', Vicky Álvarez mostra la seva preocupació per executar judicialment la indemnització de 80.000 euros pactada amb Método 3, i dóna les gràcies a la líder del PP

Ara
1 min

BarcelonaL'escàndol de la conversa entre Vicky Álvarez i Alícia Sánchez-Camacho, gravada per l'agència de detectius Método 3 al restaurant La Camarga, es va tancar de forma ràpida. Un acord entre les parts va permetre a Camacho reclamar una indemnització de 80.000 euros, mentre que el jutjat prohibia als mitjans de comunicació difondre la peculiar trobada entre la presidenta del PP i l'ex de Pujol Ferrusola. Però l'escàndol persegueix Camacho, que s'ha negat a comparèixer davant del Parlament per donar explicacions.

El mateix dia que eldiario.es ha publicat uns SMS entre el cap de gabinet de Mariano Rajoy i Vicky Álvarez que indicarien que el govern espanyol hauria maniobrat per fer esclatar el cas Pujol, 'Nació Digital' i 'El Periódico' han fet públiques converses entre les dues dones que demostren que la seva relació va continuar després del polèmic dinar a La Camarga. 'Nació Digital' ha publicat diversos fragments de converses entre l'ex de Pujol Ferrusola i la líder del PP on es fa evident la intensitat de la relació entre les dues dones, i l'aparent connivència amb l'agència de detectius. Els missatges mostren la desconfiança d'Álvarez vers Camacho, tot i la bona relació entre totes dues. També 'El Periódico' publica els missatges, que demostrarien que Álvarez no confiava en el pacte de Camacho amb Método 3. En un dels missatges, la líder del Partit Popular a Catalunya diu a l'ex de Pujol Ferrusola: "Aguanta, Vicky, has de resistir".

stats