Política 12/02/2015

El PSOE canvia el pany de la seu dels socialistes madrilenys

També hi ha enviat un equip de seguretat que ha impedit l'entrada dels treballadors després de la destitució fulminant aquest dimecres de l'executiva regional

Europa Press
1 min

MadridEl PSOE ha canviat el pany de la seu del PSM, a la plaça Callao, i ha enviat a un equip de seguretat a les portes, després que ahir la comissió permanent de l'Executiva Federal decidís suspendre les funcions de tots els òrgans de direcció, han explicat a Europa Press treballadors del partit.

Segons aquests testimonis, a primera hora del matí han acudit a la seu que té el PSM a la planta quarta de l'edifici del Palacio de la Prensa, a la plaça de Callao, i s'han trobat amb seguretat enviada per la seu central de Ferraz, que els han explicat que no podien accedir al seu lloc de treball i que marxessin a casa, almenys, durant aquest dijous.

També han comprovat que havien canviat el pany. El personal de seguretat els ha assenyalat que aviat tindrien notícies del seu futur, un cop constituïda la comissió gestora, que decidirà què passarà amb aquests treballadors.

La miniatura de la vespa de Tomás Gómez

El fins ara secretari general del PSM, Tomás Gómez, s'ha assabentat a La Sexta del que ha passat i s'ha limitat a dir, amb ironia: "Si més no, que em tornin la miniatura de la meva vespa" -és coneguda la seva afició per les motos-.

stats