Eleccions 2023
Política 10/01/2023

'Frau' Prohens exhibeix les seves capacitats lingüístiques en alemany i anglès

La candidata popular i llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra es llança a la caça del vot europeu

1 min
Prohens es dirigeix als estrangers utilitzant l'alemany i l'anglès.

PalmaMarga Prohens s'ha llançat a la caça del vot europeu dirigint-se als estrangers comunitaris residents a les Balears en anglès i alemany. La candidata popular exhibeix les seves capacitats lingüístiques en aquests dos idiomes a través de vídeos penjats a Instagram i TikTok, ja sigui des del seu perfil personal o des del compte oficial del Partit Popular. Amb el lema 'We want you to be part of the future', Prohens encoratja els estrangers amb dret a vot a registrar-se abans de dia 15 de gener per poder participar a les eleccions del mes de maig.

Compte personal de la candidata popular

La fluïdesa lingüistica de la popular, qui és llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra, de Barcelona, en aquests dos idiomes estrangers ha generat comentaris positius a les xarxes. Alguns usuaris li han fet arribar el símbol de les mamballetes, mentre que altres en un to més divertit o irònic li repliquen utilitzant també aquestes llengües. "Ausgezeichnet, Frau Prohens!!! Sie sind toll!!!! Wunderbar!!", li respon una usuària al seu perfil personal d'Instagram, que vol dir "Excel·lent, senyora Prohens!!! Ets genial!!!! Meravellós!!"

Compte d'Instagram del Partit Popular a les Illes Balears
stats