Política15/05/2018

La presidenta no aclareix si l'esmena del centre Rafel Nadal la va fer el Govern o el PP

No ha respost la pregunta de MÉS per Menorca sobre la Llei d'habitatge

Sabrina Vidal

PalmaLa pregunta del diputat de MÉS per Menorca, Josep Castells, a la presidenta del Govern ha estat clara: "Aquesta esmena ha sortit del PP o dels despatxos del Govern?". Es referia a l'esmena a la Llei d'habitatge, que permet l'ampliació i l'ús turístic del Centre de Tecnificació Rafel Nadal de Manacor.

Amb tot, la resposta de la presidenta Armengol no ho ha estat gens. "Donam importància a la seguretat de les normes jurídiques", ha assenyalat sense dir, en cap moment, de quin partit va ser la idea d'esmenar la Llei d'habitatge.

Cargando
No hay anuncios

La presidenta s'ha excusat amb la "rigorositat" a l'hora de tramitar lleis i la necessitat de millorar les circumstàncies del centre Rafel Nadal. Armengol ha recordat que Manacor encara treballa amb normes subsidiàries perquè no té un PGOU i que aquesta esmena és especialment important perquè "es torna la competència urbanística a l'Ajuntament de Manacor".

Castells ha assenyalat que "no posam en dubte l'interès del centre" i ha demanat "per què no es fa un informe i som més transparents?". El diputat de MÉS per Menorca ha recordat a la presidenta Armengol que dirigeix el Govern gràcies a un Pacte que "ens obliga a actuar en favor dels interessos generals i contra els interessos particulars". "No puc compartir les seves interpretacions", ha contestat la presidenta Armengol.