Partits
Política 12/03/2024

El PP reforça Sebastià Sagreras com a home fort de Prohens

El Comitè Executiu crea la figura del coordinador general, que ocuparà el portaveu parlamentari

ARA Balears
1 min
La Junta Directiva Autonòmica del PP s'ha reunit aquest dilluns.

PalmaEl Comitè Executiu del PP de les Balears ha aprovat la modificació del seu organigrama amb l'objectiu de reforçar l'òrgan de direcció del partit presidit per Marga Prohens i, en aquest context, la creació del càrrec de coordinador general, que assumirà Sebastià Sagreras. D'aquesta manera, els populars reforcen la figura del portaveu parlamentari i el converteixen en l'home fort de Prohens.

"Volem reforçar l'estructura del partit per continuar a peu de carrer coneixent les necessitats dels ciutadans de les Balears i ajudar-los des de les institucions on governam", ha assenyalat la secretària general, Sandra Fernández, que ha recordat que "mantenir viu i actiu el partit és fonamental".

A més de Sagreras, Pedro Álvarez serà subsecretari d'Organització; Jaume Porsell, subsecretari de Coordinació Institucional; Marga Durán, subsecretària d'Organització Sectorial; Joan Rodríguez, portaveu del partit, i Marga Martín, coordinadora de Comunicació. També s'ha aprovat la reestructuració de les comissions sectorials del partit amb l'objectiu d'adaptar-les a les àrees de gestió del Govern, i se n'han nomenat els presidents.

Així, la Comissió sectorial d'Economia, Hisenda i Innovació la presidirà Lourdes Cardona; la Comissió sectorial d'Administracions Públiques i Interior, Cristina Gil; la d'Empresa, Ocupació i Energia, Jordi López; la Comissió sectorial de Salut la presidirà Isabel Borrás; la d'Educació i Universitats, Anabel Curtó; Habitatge, Territori i Mobilitat la liderarà Maurici Rovira i la Comissió sectorial de Turisme, Cultura i Esport, José Luis Mateo. La Comissió sectorial de Famílies i Serveis Socials serà presidida per Carme Cañellas i la Comissió sectorial de Medi Rural, Marí i Cicle de l'Aigua, per Margalida Pocoví.

stats