Política 24/03/2022

El PP presenta 24 al·legacions al Pla Territorial del Consell de Mallorca

La formació crítica que "no ofereix cap solució al problema de manca d'habitatge" que hi ha a Mallorca

ARA Balears
1 min
Mapa de zones classificades com a sòl rústic.

El PP al Consell de Mallorca ha presentat aquest dijous 24 al·legacions al Pla Territorial (PTI), ja que considera, entra altres coses, que "no ofereix cap solució al problema de manca d'habitatge" que hi ha a l'illa.

El portaveu del PP en la institució insular, Llorenç Galmés, considera que l'equip de govern exigeix "més burocràcia i més canvis normatius" als ajuntaments, un fet que creu que genera "inseguretat jurídica i manca de sòl i dificulta l'accés a l'habitatge".

"No es tracta de créixer indefinidament, sinó que el Pla Territorial sigui una eina que faciliti als ajuntaments una planificació del sòl sostenible i que doni resposta a les necessitats dels mallorquins", ha assenyalat.

Per altra banda, el conseller insular del partit, Mauricio Rovira, ha opinat que la modificació del PTI ha estat elaborada "sense consens" i de manera "descoordinada" amb els ajuntaments. Per exemple, en el cas de Palma, ha apuntat: "Havent aprovat inicialment a final de l'any passat la revisió del Pla General d'Ordenació Urbanística, el Consell ara canvia terrenys marcats com a rústics a urbanitzables i a l'inrevés".

stats