Política02/11/2019

El PP diu que posarà 100.000 habitatges per llogar si guanya les eleccions

Els candidats balears al Congrés i el Senat reiteren que abaixaran els impostos

Ara Balears

PalmaLa cap de llista del PP al Congrés per les Balears, Marga Prohens, i els candidats al Senat per Mallorca, Maria Salom i Javier Bonet, han explicat aquest dissabte les propostes per als joves que el Partit Popular durà endavant si guanya les eleccions del pròxim 10 de novembre. Treball i habitatges han estat els dos punts principals sobre els quals han insistit els candidats populars durant un acte que s'ha duit a terme a Palma. En matèria d'habitatge, els populars han anunciat el compromís de "crear 100.000 habitatges per llogar, perquè els joves tinguin més fàcil poder emancipar-se".

"El PP presenta un programa extraordinari per als joves. Tornarem a generar ocupació aplicant una nova gran baixada d'impostos i tornarem a impulsar l'economia. Això és el millor perquè els nostres joves tinguin el futur que desitgen", ha declarat la candidata al Senat, Maria Salom.

Cargando
No hay anuncios

Salom ha reiterat que el PP surt a guanyar aquestes eleccions perquè és necessari que Casado "desbloquegi la situació del país". "Si el PP guanya, hi haurà estabilitat i governarem des de la concòrdia, des de la Constitució, des de la serenitat i des de la fermesa, per a tots els espanyols i per tot el que ens uneix".

La candidata popular ha insistit que fa falta "un partit com el PP per garantir el compliment de la Constitució i l'ordre a Catalunya, com també per afrontar la crisi econòmica que està arribant".