Política 23/01/2019

El PP Menorca confirma Toni Juaneda com a candidat a la batlia de Ciutadella

La decisió dels populars en confirma la recuperació per a la política després de la seva exclusió en el cas Over Marketing

Ivan Martín
1 min
Toni Juaneda va deixar la política mentre ocupava el càrrec de director insular de l'Estat.

MaóEl Partit Popular ha confirmat el nomenament de Toni Juaneda com a candidat a la batlia de Ciutadella per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. La notícia, que va ser avançada per l'ARA Balears el passat 14 de desembre, en confirma la recuperació per a la política després de la seva exclusió en el cas Over Marketing.

Juaneda s'ha mostrat "il·lusionat perquè a tothom li agradaria poder presentar-se a la batlia del seu poble. És tot un honor i una responsabilitat, però els ciutadans tenen el meu compromís. El primer gran repte serà transmetre el projecte del PP a tota la ciutadania durant la campanya electoral".

El candidat popular a la batlia de Ciutadella fou president del PP Menorca entre el 1996 i el 1999. L'any 2012 exercí de director insular de l'Estat, càrrec del qual es va veure obligat a dimitir per la seva imputació en el cas Over Marketing. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, Juaneda és funcionari de carrera i recentment va entrar a treballar a la delegació de l'Agència Tributària. A més, té experiència com a diputat autonòmic, conseller insular i assessor parlamentari de la Secretaria d'Estat del Ministeri de Medi Ambient. Actualment, Toni Juaneda està vinculat a entitats del món de la cultura gastronòmica com Fra Roger i 'Cómete Menorca'.

stats