Política 16/09/2014

El PP obre expedient informatiu al 'community manager' del partit al Masnou

Enric Millo admet "l'error" comès pel gestor del compte a Twitter en difondre un "lamentable i desafortunat" fotomuntatge amb amenaces de mort a Mas

Efe
1 min
El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, durant l'entrevista amb l'ACN / ACN

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP a Catalunya, Enric Millo, ha explicat aquest dimarts que el seu partit ha obert un expedient informatiu al gestor del compte de Twitter del PP del Masnou (Maresme), que va difondre un tuit amenaçador respecte al president de la Generalitat, Artur Mas. El polèmic tuit deia: "Si Artur Mas treu les urnes el 9-N, quin mètode et sembla més efectiu perquè entri en raó?", i acompanyava aquest text d'un fotomuntatge amb el president català envoltat d'armes com ara una granada, una pistola, una motoserra o un ganivet amb sang, entre d'altres.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Millo ha relatat que el 'community manager' del PP del Masnou "estava fent un 'retalla i enganxa' en diferents missatges que estava elaborant i confeccionant i, per error, el va agafar, però no era la seva voluntat", una explicació a la qual el partit "dóna credibilitat absoluta". Després de retirar-li les claus d'accés al compte d'aquesta xarxa social, el PP "ha obert un expedient informatiu per descobrir les causes i condicions en la qual es va produir aquest lamentable i desafortunat tuit", i en funció de les conclusions de l'informe, es decidirà si s'han de prendre mesures disciplinàries.

Millo ha qualificat el tuit d'"error colossal", però ha lamentat que "magnificar aquest fet respon a altres objectius partidistes d'una operació de desgast i atac contra el PP", una "hipocresia" que, ha admès, l'"entristeix i preocupa".

stats