Política 14/06/2021

El PP al·lega contra el projecte del tramvia a Son Espases per "innecessari" i "desmesurat"

El president del partit a Palma, Jaime Martínez, ha dit que la iniciativa no respon a la demanda real del servei

ARA Balears
1 min
José Hila, Francina Armengol i Catalina Cladera aquest dilluns a la plaça d'Espanya de Palma.

PalmaEl PP de Palma ha presentat una bateria d'al·legacions al projecte del Govern per fer un tramvia que connecti la plaça d'Espanya fins a l'hospital Son Espases per "innecessari" i "desmesurat", segons ha anunciat aquest dilluns el president del partit a Ciutat, Jaime Martínez.

El popular ha criticat en una roda de premsa que el projecte implica una "ingerència" per part de l'Executiu balear en la política de mobilitat de Palma, i que "no té ni consens ni participació" i tampoc no respon a la demanda real del servei, segons ha explicat Europa Press.

Martínez creu que la inversió inicial de 63 milions d'euros és "desmesurada" per a un projecte que, en opinió seva, no millorarà la connexió entre el centre i l'hospital. A més, ha dit que actualment ja hi arriben cinc línies de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i tres del Transport de les Illes Balears (TIB), de manera que les freqüències estan cobertes, segons el popular.

El president del PP palmesà ha criticat que el projecte suprimirà voreres i arbres a diversos carrers per on es preveu fer el tramvia, i que passarà a "centímetres" de balconada i habitatges. Martínez també ha criticat que el projecte no estigui refrendat per enginyers de l'Ajuntament de Palma i ha demanat que es replantegi tota la iniciativa.

stats