Política20/09/2021

El PP exigeix al Govern "que tingui en compte tots els ajuntaments per a l'arribada dels fons europeus"

Els batles del partit s'han reunit amb Prohens "per posar en comú els principals problemes i objectius"

ARA Balears

PalmaEls batles del PP de les Illes s'han reunit aquest dilluns amb la presidenta del partit, Marga Prohens, "per posar en comú els principals problemes i objectius" que tenen, "com la tramitació dels fons Next Generation". En aquest sentit, el PP ha reclamat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, "que tingui en compte tots els ajuntaments per a l'arribada dels fons europeus", tal com ha explicat el president del Comitè de Batles i batle d'Alaró, Llorenç Perelló.

Perelló ha defensat que "el Consell d'Eivissa, governat pel PP, sí que dona suport als ajuntaments per a l'arribada dels fons, però el de Menorca no ho fa i el de Mallorca només ajuda els que a la institució li interessa".

Cargando
No hay anuncios

Per altra banda, el portaveu del PP de les Illes, Éric Jareño, ha recalcat que "no hi pot haver municipis de primera i municipis de segona" i ha remarcat que "els batles del PP ens deixam la pell en la recuperació social i econòmica". Jareño ha conclòs que "el nou projecte, presidit per Marga Prohens, combinat amb la gestió dels batles del PP, serà un èxit" amb vista a les eleccions del 2023.