Política 20/09/2021

El PP exigeix al Govern "que tingui en compte tots els ajuntaments per a l'arribada dels fons europeus"

Els batles del partit s'han reunit amb Prohens "per posar en comú els principals problemes i objectius"

ARA Balears
1 min
Reunió dels batles del PP.

PalmaEls batles del PP de les Illes s'han reunit aquest dilluns amb la presidenta del partit, Marga Prohens, "per posar en comú els principals problemes i objectius" que tenen, "com la tramitació dels fons Next Generation". En aquest sentit, el PP ha reclamat a la presidenta del Govern, Francina Armengol, "que tingui en compte tots els ajuntaments per a l'arribada dels fons europeus", tal com ha explicat el president del Comitè de Batles i batle d'Alaró, Llorenç Perelló.

Perelló ha defensat que "el Consell d'Eivissa, governat pel PP, sí que dona suport als ajuntaments per a l'arribada dels fons, però el de Menorca no ho fa i el de Mallorca només ajuda els que a la institució li interessa".

Per altra banda, el portaveu del PP de les Illes, Éric Jareño, ha recalcat que "no hi pot haver municipis de primera i municipis de segona" i ha remarcat que "els batles del PP ens deixam la pell en la recuperació social i econòmica". Jareño ha conclòs que "el nou projecte, presidit per Marga Prohens, combinat amb la gestió dels batles del PP, serà un èxit" amb vista a les eleccions del 2023.

stats