Política 01/09/2021

El PP començarà el 6 de setembre a definir "l'estratègia, l'acció política i el camí ideològic" amb vista a les eleccions del 2023

Jareño ha dit que totes les enquestes marquen "una tendència positiva" per al partit, per la qual cosa estan "molt segurs" que aconseguiran recuperar les institucions

ARA Balears
1 min
Comitè de Direcció del PP.

PalmaEl PP començarà, a partir del 6 de setembre, les seves jornades parlamentàries per definir quina serà "l'estratègia, l'acció política i el camí ideològic" del partit amb vista a les eleccions del 2023. Així ho ha assegurat aquest dimecres el nou portaveu de la formació, Éric Jareño, després de la reunió del comitè de direcció, i ha remarcat que encara queda dur a terme la renovació "de les juntes locals que falten per tancar".

Segons ha informat Europa Press, l'objectiu d'aquests canvis és donar solucions a la ciutadania i "guanyar les eleccions". Sobre això, el portaveu ha assegurat que comptaran "amb persones molt importants i que tindran molt de pes en l'organització", encara que no se'n sabran els noms fins d'aquí a unes setmanes.

Jareño ha insistit també que totes les enquestes marquen "una tendència positiva" per al PP, per la qual cosa estan "molt segurs" que aconseguiran recuperar les institucions. A més, ha indicat que el "nou curs polític" del PP se centrarà en la sortida de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus i, amb referència al Règim Especial de les Balears, ha destacat que "continuaran lluitant per un millor finançament per a les Illes", ja que "amb els que governen no s'ha aconseguit".

stats