Política 22/05/2019

El PP empra un camió grua per reivindicar la finalització de les obres a la carretera

D'altra banda, el candidat de Vox al Consell, Antoni Camps, defineix les líders dels partits d'esquerres com "les tres bessones"

Ivan Martín
2 min
El Partit Popular ha escenificat a la mateixa carretera la seva intenció d'acabar els treballs a la xarxa viària menorquina.

AlaiorEl Partit Popular de Menorca està de ruta per l'illa. Els vehicles que aquest migdia han circulat pel tram Alaior-Maó s'han trobat una performança de la formació conservadora, fins ara inèdita en uns comicis a l'illa. La candidata del PP al Consell de Menorca, Coia Sugrañes, ha reivindicat el paper de la seva formació en una qüestió que preocupa la societat menorquina, les obres de reforma de la carretera general. Aprofitant aquest tema, Sugrañes i alguns membres del seu equip s'han desplaçat fins al pont de l'Argentina, un dels punts més polèmics. La sorpresa ha arribat quan els populars han estacionat una furgoneta blanca amb la fotografia de Sugrañes i un clar missatge: "Si vols que les obres comencin el 27 de maig, vota Coia Sugrañes". A més, el mateix missatge penjava d'un camió grua.

Sugrañes ha assegurat davant els mitjans de comunicació que "si la gent vota la meva candidatura finalitzaré les obres del tram entre Alaior i Maó durant el primer any de la legislatura". La candidata del PP ha lamentat el discurs dels partits d'esquerres en els debats que s'estan fent a l'illa: "Estam preocupats perquè si ells guanyen continuaran quatre anys sense decidir el futur del model de la carretera, no saben què volen". Finalment, l'encara batlessa d'Alaior ha emfasitzat el compromís de la seva candidatura a "mantenir els ponts aixecats a l'Argentina i Rafal Rubí, ja que disposen dels informes favorables, així com l'eliminació dels girs a l'esquerra".

La campanya electoral a Menorca també ha deixat en les darreres hores un curiós missatge del candidat de Vox al Consell Insular. Antoni Camps ha utilitzat el seu compte de Twitter per definir les candidates de MÉS per Menorca, el PSOE i Unides Podem, Maite Salord, Susana Mora i Cristina Gómez, respectivament, com "les tres bessones". Camps titlla de "nefasta" l'acció de govern de la màxima institució insular i l'acusa de "sectarisme, catalanisme, turismofòbia i de perseguir l'empresari". El candidat del partit ultradretà demana el vot i assegura que l'única possibilitat perquè governi el bloc de dretes el Consell passa per l'entrada de Vox a la plaça de la Biosfera de Maó.

stats