Política 30/05/2019

El PP assegura que Mateu Isern va prendre una decisió "personal"

El nom del portaveu del grup municipal a Cort es decidirà els pròxims dies

Ara Balears
2 min
El secretari general del PP, Toni Fuster, amb el president del partit, Biel Company.

PalmaEl secretari general del PP balear, Toni Fuster, ha fet referència a la partença del candidat popular a la batlia de Palma i ha assegurat que "Mateu Isern va prendre una decisió personal" i la va comunicar aquest dimecres a la direcció del partit. "És una decisió que nosaltres respectam sense entrar en més valoracions que no suposarien cap canvi ni en un sentit ni en un altre".

"Des del Partit Popular li donam les gràcies per acceptar ser el candidat a Palma i per intentar recuperar la batlia, i li desitjam molta sort en aquesta nova etapa de la seva vida privada". El secretari general ha afegit que el partit ja mira "cap al futur". "La direcció del partit i el mateix grup municipal decidiran els pròxims dies qui serà el portaveu" del PP a Cort, ha explicat.

Per la seva banda, la presidenta del PP de Palma, Marga Duran, ha explicat que Mateu Isern li va explicar dimecres "la seva decisió de no recollir l'acta de regidor". "És una decisió que respect i accept com a presidenta de la formació a Palma". Duran ha assenyalat que "el partit continua treballant per créixer, incrementar múscul i estructura, i exercir una oposició ferma, responsable i amb el principal objectiu de millorar la vida de tots els palmesans". La presidenta ha subratllat que "el PP és líder de l'oposició tant a Palma com als consells insulars de Mallorca i Menorca i el Parlament".

Sobre els mals resultats del PP a les passades eleccions del 26-M, Duran ha dit que "si bé no han estat suficients per recuperar la batlia, ens han permès passar de quarta a segona força en menys d'un mes gràcies a l'esforç i el compromís de les nostres bases". "Hem protagonitzat una gran remuntada gràcies a una estructura forta i cohesionada com la de la Junta Territorial de Palma", ha sentenciat.

stats