Política 06/04/2019

Podem es presenta com l'única garantia d'un govern progressista

La diputada Ione Belarra ha participat a Palma en la presentació dels principals candidats de la formació

Ara Balears
1 min
Podem es presenta com l'única garantía d'un govern progresista

Palma"L'única forma que es facin polítiques progressistes és votant a Podem", ha afirmat aquest dissabte el candidat del partit dels cercles a la presidència del Govern, Juan Pedro Yllanes, durant un acte de presentació de candidats de Unides Podem a Palma. Yllanes ha assenyalat que Podem ja va guanyar el PSIB en les eleccions generals de 2015 i 2016 i ha recordat que el seu partit ha participat aquesta legislatura en el govern de moltes institucions a les illes, segons ha informat Efe.

La número u de la candidatura d'aquest partit al congrés per les Balears, Antònia Jover, ha apuntat que en els comicis del 28 d'abril es tria entre un govern del "trifachito" de PP, Ciutadans i Vox, un del PSOE i Ciutadans i un executiu "progressista" amb el seu partit.

Ha assistit a l'acte de presentació de candidatures com a convidada la diputada Ione Belarra, qui ha afirmat que el PP, Ciutadans i PSOE demostren amb el seu "silenci" que "estan de merda fins a dalt" en el cas de la "trama mediàtica i de polítics i policies corruptes" que actuà contra Podem.

Alberto Jarabo, candidat del partit a l'alcaldia de Palma, ha al·ludit també a la corrupció en citar el cas de la Policia Local de Palma, que el partit dels cercles intentarà "posar al servei de la gent".

stats