Política 29/01/2015

Podem concorrerà a les municipals de Madrid amb IU i Equo

La formació de Pablo Iglesias s'alia amb la plataforma Guanyem Madrid

Efe
1 min

MadridPodem ha arribat a un acord per concórrer conjuntament a les eleccions municipals del maig a Madrid amb Guanyem, la plataforma de partits i organitzacions en què participen, entre d'altres, Izquierda Unida i Equo. El secretari general de Podem a la ciutat de Madrid, Jesús Montero, presenta aquest dijous juntament amb la portaveu de Guanyem Madrid, Celia Mayer, l'esmentat acord, segons ha informat aquest partit en un comunicat.

Els portaveus van a fer una crida conjunta a la ciutadania madrilenya per a la constitució d'una candidatura ciutadana "d'unitat popular" per als comicis locals de maig. A la plataforma Guanyem Madrid hi participen organitzacions socials i partits polítics com Izquierda Unida, Equo o Per un món més just.

Guanyem Madrid va acordar el passat mes de desembre iniciar els contactes formals amb Equo, Esquerra Unida i Podem amb l'objectiu d'arribar a un acord sobre una possible candidatura conjunta a l'Ajuntament de Madrid. La plataforma, que va reunir 30.000 signatures de suport ciutadà mesos enrere, vol "afavorir un procés ciutadà en un moment de canvi històric en què el bipartidisme no pot, ni vol, servir a la ciutadania".

stats