Política 03/06/2022

El Pi votarà en contra de la llei Reserva de la Biosfera de Menorca

Ho ha decidit la direcció del partit a l'illa

Iván Martín
1 min
Responsables del PI a Menorca.

MAÓLa formació política Proposta per les Illes (El Pi) votarà en contra de la llei Reserva de la Biosfera de Menorca perquè considera que la norma prohibeix i limita. Així ho ha anunciat aquest divendres el partit regionalista davant la votació –que tindrà lloc dimarts que ve al Parlament– de la normativa aprovada a Menorca, gràcies al suport de l'equip de govern format pel PSOE, Més per Menorca i Unides Podem.

El president d'El Pi a les Balears, Tolo Gili, ha assenyalat que la llei "no afronta els grans reptes de futur de Menorca, com la diversificació del model productiu amb l'objectiu d'afavorir la reindustrialització i la innovació, ni tampoc el repte d'allargar la temporada turística generant atractius sense consumir més territori". Per part seva, el president del partit a Menorca, Toni Bosch, ha explicat que la normativa que es pretén aprovar "és una llei que va en línia de la prohibició i limitació, en detriment d'incentivar i simplificar".

Des d'El Pi consideren que la llei generarà més burocràcia i entenen que hauria de garantir que l'estil de vida dels menorquins es pugui mantenir sense controls administratius que solament "distorsionen costums que han demostrat un enorme respecte envers el medi ambient".

stats