Política 12/02/2022

El Pi aprofundeix en el seu posicionament de partit centrista ampli i de defensa radical dels interessos dels ciutadans

El partit ha fet aquest dissabte la jornada 'El Pi: Projecte de futur'

ARA Balears
1 min
Presentació de 'El Pi, projecte de futur'.

PalmaEl Pi ha duit a terme aquest dissabte al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor la jornada 'El Pi: Projecte de futur', amb l'objectiu de reforçar les bases ideològiques de la formació. Segons han informat en un comunicat, el partit ha volgut aprofundir en el seu posicionament de partit centrista ampli i de defensa radical dels interessos dels ciutadans.

Precisament, el president, Tolo Gili, ha assegurat que "des d'El Pi feim feina per recuperar i reforçar les eines d'autogovern per preservar la nostra identitat cultural i lingüística en un món que és cada vegada més globalitzat".

En aquest sentit, el president ha incidit que per El Pi créixer i ser decisius és fonamental perquè les Illes siguin fortes i respectades "com un subjecte polític emergent i amb identitat pròpia". Segons Gili, "davant els partits que viuen del rèdit de la marca mediàtica, nosaltres feim del diàleg i del contacte amb la gent l'arma més poderosa".

Amb tot, el president ha denunciat les polítiques recentralitzadores i d'uniformització que es pretenen imposar per part de la majoria de partits estatals. "Volen propiciar una involució respecte del pacte polític que donà origen a la Constitució vigent", ha afirmat.

stats