Política 27/10/2021

El Pi explica el seu projecte a Ciutadella amb la intenció de créixer a Menorca

La formació pretén tenir visibilitat a la majoria de municipis de l'illa

Iván Martín
1 min
Tolo Gili és el president de la formació política PI.

CIUTADELLAEl president de Proposta per les Illes, Tolo Gili, ha visitat aquest dimecres Ciutadella per posar de manifest el compromís de la formació regionalista amb Menorca. De fet, Gili ha assegurat que el gran repte és donar veu a les principals reivindicacions de l'illa en el Parlament.

La vicepresidenta d'El Pi, Xisca Mora, ha acompanyat Gili a la trobada de feina amb el vicepresident, el menorquí Toni Bosch. Un dels principals eixos estratègics és aconseguir representació i visibilitat a la majoria de municipis menorquins: "Tenim una gran oportunitat a Menorca i volem reorganitzar el partit des de les bases, poble a poble". A més, Gili s'ha mostrat partidari de reunir-se amb nous afiliats per parlar de la gestió de la formació: "Cada illa és diferent, autònoma, però des d'El PI posarem tots els mecanismes al seu abast".

D'altra banda, Gili ha deixat clar que la crisi que va patir la formació "està tancada", i que ara toca reconstruir i mirar cap al futur: "Ara és el moment de sumar i tots aquells que vulguin poden adherir-se a un projecte que lluita per millorar la qualitat de vida de la gent a les Balears. Presentarem iniciatives al Parlament per reclamar les reivindicacions dels menorquins".

stats