Política 10/11/2020

El Pi demana eliminar "el punt negre" de la carretera de Manacor

Assegura que el pas per Son Ferriol necessita una solució urgent i que presentarà una moció en el pròxim ple del Consell de Mallorca

Ara Balears
1 min
El Consell de Mallorca  fa els deures amb el deute acumulat de la carretera de Manacor

PalmaEl Pi ha reclamat aquest dimarts en el Consell de Mallorca que es faci una rotonda i altres obres a la carretera de Manacor, a l'altura de Son Ferriol, per eliminar aquest "punt negre". En un comunicat demanen que el cost d'aquestes reformes s'inclogui en els pressupostos de l'any que ve.

El president de la formació i conseller al CIM, Antoni Amengual, ha explicat que "els veïns ja varen sol·licitar fa dos anys millores en aquesta zona i El Pi ja va demanar que es prenguessin mesures des del Consell de Mallorca l'any 2019". Segons Amengual, "volem seguretat a les carreteres, que es facin inversions, perquè el conseller Sevillano ho té tot aturat".

L'antiga carretera de Manacor al seu pas per Son Ferriol ha deixat de ser una via de connexió principal entre Manacor i Palma i ha passat a ser un carrer d'ús secundari dins el nucli urbà de Son Ferriol. El Pi assegura que la carretera ha incrementat la seva altura pels treballs d'asfalt i expliquen que hi ha trams de la carretera que queden per damunt de les entrades de les cases.

A més, destaquen que l'encreuament de les carreteres MA-15D, MA-5012 (camí de la Milana) i MA-3012 (camí de Muntanya) és un punt conflictiu que provoca confusions de preferència. La formació política ha indicat a la nota de premsa que defensarà aquest tema en el ple del Consell de Mallorca del pròxim dijous.

stats