Eleccions
Política 23/12/2022

Patricia Guasp encapçalarà la candidatura d'Arrimadas a les primàries de Ciutadans

La coordinadora autonòmica s'enfrontarà al diputat Edmundo Bal, i compta amb el suport de la presidenta del partit i la líder de la formació a Madrid, Begoña Villacís

1 min
La coordinadora autonòmica de Ciutadans, Patricia Guasp, amb la líder estatal de la formació, Inés Arrimadas.

PalmaLa coordinadora autonòmica de Ciutadans, Patricia Guasp, liderarà la candidatura de la presidenta del partit, Inés Arrimadas, a les primàries de la formació taronja. Guasp s'enfrontarà així al diputat Edmundo Bal, que va anunciar aquest dijous la seva llista, on figuren les diputades Sara Giménez i Mari Carmen Martínez, o el número dos de l'Ajuntament de Madrid, Santiago Saura.

Aquest darrer punt és important, ja que a l'acte de presentació de la candidatura de Guasp hi serà present la líder de Ciutadans en el Consistori madrileny, Begoña Villacís, per la qual cosa la divisió del partit no és només entre Arrimadas i Bal, sinó també entre la plana major de Madrid.

A la llista de Guasp hi seran la mateixa Villacís, l'eurodiputat de Ciutadans Adrián Vázquez, el regidor de l'Ajuntament de Madrid Mariano Fuentes, el coordinador del partit a Navarra Carlos Pérez-Nievas o el diputat Guillermo Díaz.

La líder de la formació taronja a les Balears es consolida com una de les persones de confiança d'Arrimadas, que ja ho va transmetre així en la seva visita a Palma per presentar les principals candidatures de Ciutadans a les Illes. Guasp ha format part del nucli de la refundació del partit, que finalitzarà al llarg del mes de gener amb les primàries. Presumiblement, Guasp seria la portaveu política en una candidatura bicèfala on hi seria també Vázquez. L'eurodiputat passaria a ser el secretari general del partit.

stats