Política 06/05/2021

El Parlament balear crea una comissió per controlar els fons covid-19

La mesura s'ha aprovat amb els vots de MÉS per Menorca, el PP, Ciutadans, Vox i El Pi

ARA Balears
1 min
Vacances pactades en el Parlament Balear

PalmaEl Parlament de les Illes Balears ha aprovat aquest dimecres crear una comissió que controli permanentment els fons de recuperació covid-19. La mesura s'ha aprovat amb els vots a favor de MÉS per Menorca, el PP, Ciutadans, Vox i El Pi.

El portaveu adjunt del Partit Popular, Antoni Costa, ha celebrat que s'hagi aprovat la mesura i ha remarcat la importància que el Parlament pugui controlar l'ús d'aquests fons de recuperació. Tot i això, Costa ha lamentat que el Govern hagi votat en contra de la mesura perquè "l'única funció de la comissió és controlar que es compleix amb l'acordat".

Per part seva, el portaveu de MÉS per Menorca, Josep Castells, ha destacat que s'han sumat a la mesura perquè aquests fons són "clau" per a la reactivació econòmica i social de l'Arxipèlag dels pròxims anys i ha qualificat l'aprovació de la comissió com "una bona notícia per a la salut democràtica al Parlament". A més, Ferra ha destacat que és molt important que el Parlament de les Illes Balears tingui l'organisme adequat per controlar aquestes polítiques.

stats