CAS PUJOL
Política09/03/2015

Oleguer Pujol gestionava diversos comptes i empreses en paradisos fiscals, segons 'El Periódico'

El fill petit de l'expresident català va declarar que disposava de 89,5 milions a l'estranger

Ara

BarcelonaEl fill petit de Jordi Pujol, Oleguer Pujol Ferrusola, va controlar comptes bancaris a paradisos fiscals de Guernsey (Regne Unit), Curaçao (Antilles Holandeses) i l'Illa de Man (Regne Unit), així com de Londres, Lisboa i Andorra, segons publica aquest dilluns 'El Periódico', que ha tingut accés a documentació de l'Agència Tributària estatal. El fill de l'expresident també hauria gestionat empreses en aquests llocs i a les illes Verges, Bahames, Holanda, Panamà i Luxemburg.

La informació tributària citada apunta que a finals del 2012 disposava, com a mínim, de 96 comptes, 81 dels quals a l'estat espanyol. En un inici, Oleguer Pujol havia declarat que tenia 3,9 milions d'euros a l'estranger, tot i que el 2 de setembre del 2014 va rectificar en una declaració complementària que, en realitat, el patrimoni a fora ascendia fins a 89,5 milions. Igualment, va haver de pagar 312.907 euros després de vuit declaracions complementàries per regularitzar la situació sobre l'IRPF i l'impost de patrimoni just tres dies abans de la confessió del seu pare, el juliol passat.

Cargando
No hay anuncios

Oleguer Pujol compareixerà aquest dilluns a la comissió d'investigació contra el frau fiscal, com els seus germans Josep i Mireia.